Новини
Надзвичайні події

Рятувальники Хмельниччини звільнили із заметів 8 автомобілів та 29 людей

Впродовж минулої доби надзвичайники Хмельниччини здійснили 10 виїздів для надання допомоги людям, які стали заручниками негоди. Загалом працівники ДСНС відбуксирували 8 одиниць техніки, з яких 1 рейсовий автобус, 1 вантажівка, 4 легкових автомобілі та 2 карети “швидких”, у яких перебували 29 громадян.

ДСНСники 16 Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували з снігового замету карету швидкої медичної допомоги, яка прямувала з виклику та застрягла на автодорозі поблизу с. Соколівка Новоушицького району.

А в Хмельницькому районі поблизу с. Лапківці бійці ДСНС визволили зі снігової «пастки» рейсовий автобус, в якому був лише водій.

Також, надавалася допомога у розчищенні доріг у Хмельницькому районі. Загалом за допомогою інженерної техніки було прочищено 8,5 кілометрів автодоріг.

До ліквідації наслідків негоди було залучено 11 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки і 32 надзвичайники.

Служба порятунку звертається до власників транспортних засобів: утримайтеся від подорожей автомобілями у період негоди та не залишайте транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла вчасно та якісно очистити дороги та тротуари від снігу!

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter