Новини
Суспільство

У Хмельницькому пішов з життя хірург обласної лікарні

Медична спільнота Хмельниччини продовжує зазнавати втрат. Від початку року вже втретє медики прощатимуться зі своїм колегою, чиє життя передчасно обірвалося через хворобу.

Серце Вадима Мартинюка, який 19 років пропрацював судинним хірургом в Хмельницькій обласній лікарні, зупинилося вчора, на 55 році життя, повідомляє сайт Є з посиланням на інформацію, отриману у медичному закладі, де працював медик.

Попрощаються з Вадимом Григоровичем та поховають його завтра, 17 лютого, у Хмельницькому.

Довідка: Вадим Мартинюк народився на Кіровоградщині. У 1993 році закінчив Вінницький медичний інститут. По закінченні інтернатури на базі Хмельницької обласної лікарні до останніх днів працював у цьому медичному закладі. У 1996-1997 роках був хірургом штучної нирки, з 1997 по 2002 роки – завідувачем оперблоку лікарні. З 2002 і до смерті – судинним хірургом у відділенні судинної хірургії обласної лікарні.

Нагадаємо, вчора, 16 лютого, у Шепетівці пішов з життя лікар-хірург Шепетівської багатопрофільної лікарні Олександр Барильотті. А 31 січня медична спільнота Хмельницького втратила колегу – хірурга Хмельницької міської лікарні Олега Гвоздовського.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter