Новини
Увага!

М’ясо, нашпиговане голками, знайшли у хмельницькому сквері

Про небезпечні приманки, розкидані, ймовірно, догхантерами або просто хмельничанами, яким заважають собаки, попередили мешканців міста у соцмережах.

У місцевих вайбер-групах, телеграм-каналах та групах у Фейсбук хмельничани поширили інформацію, аби попередити власників собак про необхідність стежити за своїми улюбленцями під час прогулянок.

За словами хмельничан, м’ясо, нашпиговане гострими предметами – голками та шматками дроту, знайшли у сквері на вулиці Тернопільській. Очевидно, хтось із місцевих містян вирішив таким чином позбутися тварин, наражаючи при цьому на небезпеку не лише безпритульних псів, а й тих, яких вигулюють їхні власники.

Обговорюючи новину, хмельничани обурюються таким нелюдським вчинкам та радять виводити собак на прогулянку у намордниках, аби запобігти лиху.

Показали також локацію, де були знайдені небезпечні приманки.

У телеграм-каналі Хмельницький LIVE нагадали, що у 2018 році у схожих методами “регулювання чисельності популяції” тварин звинувачували працівників “Спецкомунтрансу“.

Псів підгодовували ковбасою з отрутою. Тоді виконавців звільнили за власним бажанням, а керівник досі залишається на посаді, – пишуть у спільноті.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter