Новини
Інфраструктура

Голова Хмельницької ОДА перевірив, як чистять від снігу дороги області (ВІДЕО)

Попри певне покращення погоди, на території області триває робота з розчищення доріг. Аби прокласти шляхи до населених пунктів, на дороги місцевого значення вивели важку техніку. Особисто проінспектував хід робіт з розчистки автошляхів голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій.

Потужні снігопади, які тривали близько тижня на території області, як і всієї України, перетворили більшість автошляхів краю на непрохідні снігові замети. Поки тривала розчистка шляхів державного значення, мешканці багатьох малих населених пунктів області залишалися відрізаними від цивілізації.

Коли погода вгамувалася, а більшість великих трас звільнили від снігу, прибиральну техніку перекинули на місцеві автошляхи. Як працює важка інженерна техніка – показали у відео у спільноті Миттєві новини Хмельниччини

…та у надзвичайників.

Особисто перевірив, як чистять шляхи області голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій. Зокрема, дорожники розповіли йому, як пробивають дорогу до траси М-12. За словами посадовця, внаслідок стихії було заблоковано 567 населених пунктів, а рятувальникам доводилося приходити на допомогу хворим, до яких не могли дістатися машини екстреної допомоги.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter