Новини
Суспільство

Cashinsky видає гроші у будь-який день та час

Бувають ситуації, коли кошти потрібні терміново, а більшість банків вже закрито чи треба вистоювати велику чергу та довго чекати схвалення заявки. Cashinsky пропонує більш зручне та швидке розв’язання проблеми.

Декілька слів про Cashinsky

Cashinsky – це онлайн-сервіс по оформленню мікропозики. На ринку кредитування компанія з 2017 року. Сьогодні є лідером серед аналогічних онлайн-сервісів, де можна взяти гроші до зарплати. Видає невеликі суми на короткий термін (місяць).

Cashinsky пропонує отримати гроші миттєво

Це один із небагатьох інтернет-сервісів, де можна отримати необхідну суму коштів у будь-який день та час, навіть у суботу пізно ввечері. Секрет у тому, що весь процес кредитування проходить у дистанційному режимі. Клієнт подає онлайн-заявку. Cashinsky її розглядає та схвалює. Далі гроші у потрібній сумі зараховуються на банківську картку. Увесь процес займає не більше 15 хвилин. А для постійних клієнтів час оформлення кредиту взагалі складає 5 хвилин. Все завдяки тому, що дані позичальника вже є в системі. Відомо про його відповідальність та добросовісність. Для таких клієнтів заявки схвалюються автоматично після їх створення та відправлення.

Як отримати позику у Cashinsky за лічені хвилини

Для отримання позики онлайн, треба лише зареєструватися на офіційному сайті, якщо ще не має особистого кабінету. Далі слід визначитись із сумою позики. Для нових клієнтів вона не перевищує 2000 гривень. Для постійних позичальників із доброю кредитною історією Cashinsky підходить більш лояльно та надає різні привілеї, у тому числі і стосовно більшої суми кредиту.

На сайті сервісу є онлайн-калькулятор. За допомогою нього можна обрати варіант позики та подивитись суму із нарахованими процентами. Наявність такого інструменту робить процес кредитування максимально прозорим та чесним.

Обравши суму позики та термін, треба ввести деякі особисті дані та відправити заявку на розгляд. Рішення по ній приймається у проміжок 1-3 хвилини. Слід зазначити, що у Cashinsky найвищий процент по схваленню заявок на отримання споживчого мікрокредиту. Цей показник досягає 92%.

Чому Cashinsky заслуговує уваги

Cashinsky пропонує найвигідніші умови співпраці. На цьому сервісі позики надаються під низькі відсотки. Клієнтам пропонуються знижки. Новачків заохочують безвідсотковими кредитами. До клієнтів Cashinsky ставиться дуже лояльно. Отримати кошти може і людина 18 років, і пенсіонер. Ніяких довідок про доходи, необхідності страхування життя. Не треба давати заставу. Такі спрощенні умови отримання позики роблять Cashinsky дуже затребуваним сервісом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter