Новини
Духовність

Хмельницький священник отримав відзнаку від міської ради

Нагороду отцю Івану Данкевичу вручили за активну громадську та благодійну діяльність. Наразі це вже друга відзнака священника – у грудні 2017 року його було нагороджено Почесною відзнакою Хмельницької міської ради III ступеня.

Рішення нагородити синкела Кам’янець-Подільської Єпархії о.м. Івана Данкевича Почесною відзнакою Хмельницької міської ради ІІ ступеня прийняли депутати під час засідання останньої сесії.

Іван Данкевич – заступник голови Духовної ради міста Хмельницького. Також з 2002 року є головою Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас», що діє під егідою Української Греко-Католицької Церкви. Фонд допомагає усім, хто цього потребує, незалежно від віросповідання, національності, політичних переконань. «Карітас» щороку надає матеріальну і соціальну допомогу, психологічну й емоційну підтримку, здійснює інтеграцію у суспільство сотням людей.

Як зазначили у міській раді, отець Іван Данкевич зробив вагомий внесок у розвиток соціальної сфери та благодійної діяльності у Хмельницькому та бере активну участь у формуванні громадянського суспільства.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter