Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС аналізували результати діяльності у 2020 році

На Хмельницькій АЕС відбулась балансова комісія за підсумками роботи 2020 року, під час якої проаналізували результати виробничо-господарської діяльності за минулий рік. Зокрема, заслухали і обговорили  звіти керівників вищої ланки за участі представників підрозділів атомної станції.

Протягом 2020 року Хмельницькою АЕС вироблено понад 11 мільярдів кВт*год електроенергії. Планове завдання з виробництва електроенергії за 2020 рік виконано на 102,1%. 2020 рік був не простим як для працівників Хмельницької АЕС, так і для всієї України. COVID -19 вніс корективи у звичний ритм роботи, але не вплинув на безпечну та надійну роботу ядерного підприємства. Колектив ХАЕС  працював злагоджено та сумлінно, – зазначив генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра,

Серед важливих подій минулого року – підключення до енергомережі першого енергоблока Хмельницької АЕС після складного довготривалого відновлення турбогенератора в рамках  продовження терміну експлуатації, що стало для колективу Хмельницької АЕС справжньою перевіркою на міцність. За період планово-попереджувального ремонту (ППР) виконано значну кількість  заходів з модернізації, реконструкції, замінено обладнання, яке відпрацювало проєктний ресурс, на сучасне, що відповідає усім вимогам безпечної експлуатації енергоблока.

Під час обговорення основну увагу приділили не досягненням, а аналізу і розв’язанню виробничих питань.

Ефективність управління оцінювалася на основі виробничих показників, досягнення цілей, фінансово-господарської діяльності з урахуванням дотримання правил та вимог експлуатаційної безпеки, охорони праці, трудової та виконавської дисципліни.

Проблемні питання та детальний аналіз

У рамках проведення роботи балансових комісій значна увага приділялася і проблемним питанням, детальний аналіз і вирішення яких сприятиме вдосконаленню виробничих процесів.

Серед питань, які потребують вирішення і покращення – забезпечення сучасною комп’ютерною технікою, умови праці персоналу, формування дієвого кадрового резерву, завершення модернізації повномасштабного тренажера НТЦ, покращення житлових умов працівників, оптимізація внутрішніх процесів управління.

Як підсумував генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, 2020  року колектив Хмельницької АЕС виконав усі поставлені перед ним завдання, а проведення внутрішньої балансової комісії допомагає персоналу та керівному складу знаходити оптимальні шляхи розв’язання проблем та недоліків, бачити завдання на перспективу, підвищувати ефективність виробництва, приймати важливі управлінські рішення.

За матеріалами Інформаційного центру “ВП Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter