Новини
Кримінал

За хуліганство та стрілянину мешканці Шепетівки підуть під суд

На Хмельниччині поліцейські оголосили про підозру молодикам, які вчинили хуліганські дії та погрожували вбивством 55-річному чоловікові.

Події мали місце 2 січня цього року у Шепетівці. Двоє молодиків помітили автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував потерпілий. Без причини почали чіплятись до чоловіка та завдавати ударів по автомобілю. Згодом дістали предмет, схожий на пістолет, та почали погрожувати водієві через відчинене вікно.

Далі сіли в салон до потерпілого, продовжували погрожувати водієві декілька разів вдарили його. На деякий час їх зупинили свідки події. Проте згодом молодики повернулись, уже на таксі, і на ходу вистрілили у бік потерпілого. На щастя, не влучили.

Працівники Шепетівського районного управління поліції опитали потерпілого, свідків події, переглянули записи із камер спостереження, завдяки чому встановили нападників.

Ними виявились двоє місцевих жителів 31 та 30 років. Слідчі оголосили їм про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), а одному ще й за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Молодикам може загрожувати до 7 років позбавлення волі. Наразі досудове розслідування триває.

За матеріалами Поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter