Новини
Суспільство

Мешканців Славути закликають підписати петицію про відновлення пільг з оплати електроенергії

Електронне звернення вже набрало майже 23 тисячі голосів із необхідних 25 тисяч. Мешканців Славути закликають долучитися до збору підписів, аби повернути пільги з оплати електроенергії мешканцям 30-кілометровї зони.

Прохання підтримати петицію опублікували на офіційному сайті міста Славута. Як йдеться у повідомленні, влада вже спрямувала десятки звернень на захист населення, яке проживає на відстані 30 км від об’єктів атомної енергетики. Проте вони виявилися безрезультатними.

З кожним роком термін експлуатації енергоблоків зменшується, ризики населення, що проживає в 30-км зоні, збільшуються, а пільги врізаються до нуля. Закликаємо кожного свідомого громадянина долучитися та внести свій посильний вклад у боротьбі за захист наших законних прав, – зазначають у пресслужбі Славутського МВК.

Електронну петицію №22/111158-еп про відновлення пільг з оплати електроенергії для населення 30-кілометровї зони та про відновлення інших пільг населенню з оплати за спожиту електричну енергію ініціював Нікопольський міський голова Олександр Саюк.

До кінця збору голосів залишилося 43 дні. Аби петицію розглянули, її мають підписати мінімум 25 тисяч осіб. Наразі під зверненням вже зібрано майже 23 тисячі голосів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter