Новини
Кримінал

На Хмельниччині нетверезий патрульний втік з місця летальної ДТП

Правоохоронця одразу ж було звільнено з лав поліції. За словами керівника Національної поліції України, для нього це питання було принциповим. Аби розшукати та затримати винуватця летальної ДТП, правоохоронці ввели в дію спеціальний план.

Про летальну ДТП за участі працівника групи реагування патрульної поліції, яка сталася вчора, 22 лютого, в селі Писарівка, що у Війтовецькій селищній територіальній громаді Хмельницького району, повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Клименко, голова НП України. За словами головного правоохоронця країни, винуватець аварії, який був нетверезий, з місця аварії втік.

Вже колишній поліцейський був п’яний. Вже колишній – бо я принциповий в цих питаннях. Він звільнений з органів поліції, – написав голова Нацполіції.

Аби розшукати водія “Опеля”, який збив 50-річну жінку та втік з місця ДТП, правоохоронці ввели в дію спеціальний план. За 40 хвилин  24-річного підозрюваного розшукали та затримали у сусідньому селищі.

Як повідомив Ігор Клименко, матеріали за фактом летальної ДТП передали у Державне бюро розслідувань.

У період з 15 по 21 лютого 2021 року на території обслуговування Управління патрульної поліції у Хмельницькій області сталося 42 дорожньо-транспортних пригоди, з яких 2 – з травмованими. У ДТП 3 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, – повідомляють у Патрульній поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter