Новини
ДТП

У Хмельницькому на “зебрі” збили жінку з дитиною (ВІДЕО)

Один з автомобілів пригальмував, аби пропустити пішоходів, в той час як інший на повній швидкості намагався промчати через перехід.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні у мікрорайоні Озерна, на вулиці Панаса Мирного. Про ДТП з постраждалими повідомили у вайбер-групі Новини Хмельниччини.

На Озерній збили дитину на зебрі, – написали очевидці, а згодом виклали відео моменту ДТП, на якому видно, що дитина переходила дорогу зі старшою жінкою.

ОНОВЛЕНО: Обох постраждалих у ДТП госпіталізували до лікарні. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує поліція.

Як пишуть у коментарях до відео хмельничани, водії та пішоходи давно просять встановити світлофор на перехресті вулиць Залізняка та Панаса Мирного, оскільки рух там завжди жвавий та небезпечний. Електронна петиція щодо встановлення світлофорного об’єкта була зареєстрована ще у грудні 2019 року, а у 2020 навіть отримала відповідь від влади. За рішенням виконкому, тоді ще управління житлово-комунального господарства отримало доручено при підготовці бюджету міста Хмельницького на 2021 рік внести пропозиції щодо фінансування розробки проєктно-кошторисної документації та проведення робіт із капітального ремонту – встановлення світлофору із пішохідним визивним пристроєм на вулиці Панаса Мирного.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter