Новини
Кримінал

У патрульній поліції Хмельниччини зробили заяву щодо винуватця летальної ДТП

Правоохоронці заперечили той факт, що винуватець дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася напередодні у Хмельницькому районі та внаслідок якої загинула людина, був співробітником УПП області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула 50-річна жінка, сталася 22 лютого у селі Писарівка. Нетверезого водія, який втік з місця ДТП, розшукали у сусідньому селі правоохоронці в результаті проведеної спецоперації. Голова Національної поліції Ігор Клименко у своєму дописі на Фейсбук зазначив, що винуватець аварії був працівником групи реагування патрульної поліції. Матеріали справи щодо ДТП з летальними наслідками передали до ДБР, а водія-правоохоронця – звільнили.

Такими були новини щодо резонансної ДТП вчора, в середині дня. А увечері на сторінці Управління патрульної поліції Хмельницької області з’явилася інформація з поміткою “Важливо”.

…водій не є співробітником управління патрульної поліції в Хмельницькій області та ніколи ним не був. Адже у соціальних мережах поширюється дуже багато неправдивої інформації з цього приводу. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблої. Подібні вчинки не підлягають ніяким виправданням, однак закликаємо громадян та ЗМІ не поширювати неправдиву інформацію та довіряти лише офіційним джерелам,йдеться у повідомленні УПП.

Оскільки повідомлення голови Нацполіції України користувачі соцмереж розцінили як офіційне, у коментарях вони намагалися розібратися, яка інформація є правдивою. Так під повідомлення патрульних Хмельниччини люди запитують:

Тобто, голова Нацполіції Ігор Клименко у своєму фейсбуці облажався?

Якщо він не працівник, то чому справою по ДТП займається ДБР? Реформа пройшла, а традиції звільняти задніми числами залишились! 

Звільнили заднім числом?

У Патрульній поліції Хмельницької області додатково прокоментували ситуацію:

Інформація і на сторінці Голови, і на нашій є правдивою, оскільки групи реагування патрульної поліції НЕ підпорядковуються УПП в Хмельницькій області. Вони є співробітниками ГУНП в Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter