Новини
Події

Дитячий будинок у Хмельницькому отримав допомогу від благодійників

За кошти, зібрані під час новорічної акції, в якій взяли участь покупці мережі гіпермаркетів, вихованці дитячого будинку отримали чимало корисних та потрібних подарунків. У компанії обіцяють, що допомагатимуть закладам, де виховуються діти, позбавлені батьківського тепла, на постійній основі.   

Робити добро і дарувати позитив – просто. У цьому переконані в компанії «Епіцентр К». Мережа під Новий рік запустила акцію «Ангелятка добрих справ»: купуючи святковий товар на суму від 500 гривень, кожен покупець отримував символічне паперове янголятко та долучався до благодійної ініціативи. На вторговані кошти Епіцентр зобов’язався надати матеріальну допомогу дитячим будинкам України.

Першу партію благодійної допомоги компанія «Епіцентр К» передала Дарницькому дитячому будинку, що в Києві, а 24 лютого 2021 року партію подарунків отримав і дитячий будинок Хмельницької обласної ради.

Діти в пріоритеті були, є і будуть в нас завжди. Кожного разу, коли відвідуєш такий заклад, це, свого роду, біль у серці, але й певні емоції, почуття. Неможливо залишатися байдужим. Коли хоч один раз побував тут, вже робиш це на постійній основі, – підкреслила на зустрічі з колективом дитячого будинку в Хмельницькому депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Вадим Лозовий, заступник голови ТОВ «Епіцентр К» зазначив:

Допомога, яку ми сьогодні надаємо, це і побутова техніка, і різні набори для творчого розвитку, і допомога дітям в інших моментах. Звісно, ми раді, і емоції переповнюють.

Не менше радіють і самі вихованці та працівники, адже подарунки отримали всі. Серед презентів: цифрова техніка, пральні машини, мікрохвильові печі, праски, меблі та набори для творчого розвитку дітей. Одним словом, усе найнеобхідніше для комфорту та розвитку вихованців.

У закладі проживає 85 дітей від 2 до 18 років. Усі зосталися без батьківського тепла. Серед них є також малеча з певними вадами розумового і фізичного розвитку.

Заклад уже отримував допомогу від різних благодійників, проте в такій кількості ще ніколи. Представники Епіцентру перевершили очікування. Та запевнили, що слідкуватимуть за потребами закладу і надалі, – розповідає Оксана Верясова, директорка дитячого будинку Хмельницької обласної ради.

Найближчим часом вихованці інших дитячих будинків України також отримають благодійну допомогу від Епіцентру. В компанії запевняють, що дбатимуть про молоде покоління і надалі та робитимуть усе, аби діти, позбавлені батьківського тепла, не відчували себе залишеними.

Допомога дитячим будинкам – це частина соціальної місії групи компаній «Епіцентр». Крім дитячих будинків, влітку 2020 мережа надала допомогу 21 підприємцю із сектору малого та середнього бізнесу. Кожен із них отримав грант у сумі до пів мільйона гривень на започаткування чи масштабування власної справи (акція «Мільйони добрих справ»).

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter