Новини
Спорт

Хмельницький ТОРівець та спортсмен зі Славути — найкращі в армспорті

Вже не вперше Сергій Піменов підіймається на найвищу сходинку п’єдесталу під час нагородження за результатами змагань з рукоборства. Перемогу у чемпіонаті області з армспорту, в іншій ваговій категорії, відсвяткував і славутчанин Михайло Рубан.

Про ще одну перемогу інспектора взводу №1 роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в Хмельницькій області Сергія Піменова повідомили у пресслужбі УПП.

Хмельницький ТОРівець виборов 1 місце серед чоловіків у абсолютній ваговій категорії на ліву руку та 2 місце серед чоловіків у абсолютній ваговій категорії на праву руку, – йдеться у повідомленні.

За результатами змагань відсвяткував перемогу і спортсмен зі Славути Михайло Рубан. Він став першим у ваговій категорії до 90 кг.

За словами славутчанина, спорт – це його стиль життя, тому тренується він постійно. Крім того, раніше Михайло займався рукопашним боєм, гирьовим спортом та бодибілдингом.

У цих видах спорту досягнув чимало: є майстром спорту міжнародного класу з жиму лежачи, станової тяги та паверліфтингу, триразовим чемпіоном світу, а також суддею національної категорії з паверліфтингу.

Зараз роблю акцент на армреслінг, хочу підкорити Олімп ще й цього виду спорту. Перша сходинка вже пройдена – це чемпіонат області. Зараз я у збірній Хмельницької області, яку представляю в категорії до 90 кілограмів, – коментує славутчанин.

У подальших планах Михайла Рубана – перемога на чемпіонаті України з рукоборства та участь у складі національної збірної у Чемпіонаті світу, повідомляє Хмельниччина. Північ.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter