Новини
Шепетівська міська

Шепетівські боксери – одні з кращих у регіоні

Чемпіонат області з боксу серед усіх вікових груп проходив з 24 по 26 лютого у Хмельницькому. А 27 лютого відбувся відкритий чемпіонат Шепетівки з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

Свої міста та школи на чемпіонаті представляли спортсмени та спортсменки з Шепетівки, Славути, Нетішина, Кам’янця-Подільського, Чемерівців, Війтівців, Волочиська, Теофіполя, Старокостянтинова та Хмельницького.

Боксери та боксерки північної частини області показали на змаганнях високий рівень. Шепетівчани додому повернулися, поповнивши скарбничку нагород 11 золотими, 3 срібними та 6 бронзовими нагородами. В загальному рейтингу збірна посіла друге місце.

Славутські боксерки за підсумками змагань вибороли право виступати на чемпіонаті України, а Кирило Сідлецький став учасником регіонального чемпіонату України.

Наступного дня, після завершення обласного чемпіонату, у спортзалі «Локомотив» відбувся відкритий чемпіонат міста Шепетівка з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

У змаганнях взяли участь близько півтори сотні юних спортсменів з Шепетівки, Хмельницького, Рівного, Здолбунова, Кам’янець-Подільського, Віньківців тощо.

– Протягом дня тривали спортивні поєдинки. Бажання перемоги поєднувалося з дружною атмосферою. Щиро дякуємо тренерам та батькам за розвиток спортивних талантів, а спонсорам – за потужну підтримку, без якої змагання були б неможливими, – прокоментував головний суддя змагань Олег Рудіч.

За матеріалами Хмельниччина. Північ

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter