Новини
Красилівська міська

У Красилівській громаді привітали ювілярів

Трьом мешканцям Красилівської міської громади, які у лютому відзначили 90-річчя, влаштували “день іменинника” – з привітаннями, подарунками та словами вдячності.

3 лютого 90-літній ювілей відзначила ветеран праці, мешканка села Дружне – Олександра Кухарук. Більшу частину свого життя жінка присвятила роботі у сільськогосподарському підприємстві «Світанок». Олександра Григорівна має велику родину – виховала 7 дітей і зараз щаслива бабуся доглядає онуків та правнуків.

12 лютого виповнилось 90 років мешканцю Красилова, ветерану праці, учаснику війни Василю Тимченку, який частину свого життя віддав праці на ПРАТ «Красилівський цукровий завод». На очах Василя Кузьмовича творилася історія: роки голодомору, Друга світова війна… Проте жодна зі страшних подій минулого століття не зламала його, ювіляр зберіг у своїй душі доброту, любов, якими донині ділиться з родиною та друзями.

26 лютого 90-річний ювілей відзначила ветеран праці, жителька села Печеське Софія Кривіцка. Ювілярці є що згадати, є чим гордитися. Вона виховала сина, має трьох внуків та дев’ять правнуків. Понад сорок років працювала в сільськогосподарському підприємстві «Україна» в рідному селі. У день свого 90-річчя вона залишається усміхненою, життєрадісною та щирою людиною.

Про таких людей кажуть – це люди праці. Ювіляри у нашій громаді є зразком добросовісної праці, якій присвятили усе своє життя, передали та продовжують передавати життєву мудрість, дітям онукам, – зазначають у пресслужбі Красилівської міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter