Новини
Меджибізька селищна

Керівників історико-культурного заповідника на Хмельниччині відзначили нагородами

Директор Державного історико-культурного заповідника “Межибіж” отримав грамоту від Верховної ради, а його заступник з наукової роботи має відзнаку за участь у фотоконкурсі “Вікі любить пам’ятки”.

Грамотою Верховної Ради України “За заслуги перед Українським народом” відзначили діяльність директора ДІКЗ “Межибіж” Олега Погорільця.

Це гідна оцінка праці невтомного дослідника, культурного менеджера, пам’яткоохоронця та педагога. Щиро вітаємо, шановний Коменданте Меджибізької фортеці!зазначають на сторінці у Фейсбук історичного музею.

Пам’ятну відзнаку і подарунки за результативну участь у фотоконкурсі “Вікі любить пам’ятки 2020” (#wikilovesmonuments 2020) у спецномінації “Єврейська спадщина” отримав Ігор Западенко, заступник директора з наукової роботи ДІКЗ “Межибіж”.

Та бібліотека, яку отримав як приз у 2019 році, допомогла створювати путівник #меджибіж_полікультурний, тираж якого з вересня 2020 р. набув популярності і швидко поширюється. А цьогорічні книжки допоможуть написати наступне видання: путівник “Вавилон на Поділлі: Меджибіж в житті єврейства”,написав на своїй сторінці у Фейсбук науковець.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter