Новини
Суспільство

У Шепетівці внаслідок ускладнень через COVID-19 помер лікар

Вдруге від початку року медична спільнота Шепетівки прощатиметься з колегою, життя якого передчасно обірвалося внаслідок хвороби.

В реанімаційному відділенні Шепетівської багатопрофільної лікарні пішов з життя стоматолог-ортопед ортопедичного кабінету консультативно-діагностичної поліклініки Павло Єнжієвський. Причиною смерті став коронавірус та викликані ним ускладнення.

Про смерть лікаря повідомила у соцмережах головна лікарка медичного закладу Валентина Савчук:

Адміністрація та колектив КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» глибоко сумують з приводу передчасної смерті лікаря-стоматолога-ортопеда ортопедичного кабінету консультативно-діагностичної поліклініки – Єнжієвського Павла Антоновича та висловлюють щирі співчуття родині покійного, близьким, друзям… У нашій пам’яті Павло Антонович назавжди залишиться добрим другом, надійним порадником, доброзичливим колегою, професіоналом своєї справи.

Нагадаємо, в середині лютого пішов з життя лікар-хірург відділення денного стаціонару консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської багатопрофільної лікарні Олександр Барильотті. Всього від початку пандемії на Хмельниччині через COVID-19 пішли з життя понад півтора десятка медиків.

За інформацією Хмельниччина. Північ.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter