Новини
Суспільство

У Шепетівці вдруге спробують реалізувати ідеї Громадського бюджету

За три роки у місті не змогли втілити у життя 10 з 12 проєктів, які були подані у рамках “Громадського бюджету” Шепетівки. Реалізувати їх, об’єднавши ті, які ще не втратили актуальність, спробують у цьому році.

Міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці у Фейбсук розповів, що “у спадок” отримав нереалізовані протягом 2018-2020 років ідеї, які подавали мешканці міста, на загальну суму 3,5 мільйона гривень.

Це колосальна сума для місцевого бюджету. Частина з проєктів вже втратила актуальність, у частини зросла бюджетна складова. Ми зібрали переможців, обговорили можливості й перспективи, оновили склад комісії. Ініціативна група вдосконалила положення програми, – повідомив очільник міста.

Також додав, що переможці домовилися об’єднати ініціативи у п’ять проєктів та все ж таки реалізувати їх. Влада зі свого боку має зробити все можливе, щоб це вдалося. Також на останній сесії міської ради депутати погодили продовження проєкту “Громадський бюджет”.

Це означає, що цьогоріч прийматимемо заявки на ідеї, що підлягатимуть реалізації у 2022 році. Триває підготовка онлайн платформи для подання заявок,зазначив Віталій Бузиль.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter