Новини
Кримінал

У трьох хмельничан правоохоронці виявили речовини, схожі на наркотичні

Зустрівши на шляху правоохоронців, мешканці обласного центру, які мали при собі, ймовірно, наркотичні речовини, намагалися тікати.

Двох чоловіків, які, побачивши службовий автомобіль, різко змінили напрямок руху та пришвидшили хід зустріли патрульні близько опівночі на вулиці Гарнізонній. Така поведінка містян викликала підозру в інспекторів. У 21-річного хмельничанина під час поверхневої перевірки патрульні виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору.

В середині дня на вулиці Прибузькій, ТОРівці виявили у 41-річного чоловіка речовини, ймовірно, наркотичного походження. Коли патрульні помітили громадянина, він намагався уникнути спілкування та покинути місце події. Провівши поверхневу перевірку, у чоловіка виявили паперовий згорток із речовиною рослинного походження.

Через пів години, на вулиці Прибузькій, співробітники роти ТОР помітили ще одного підозрілого чоловіка, 37-річного хмельничанина, в якого було виявлено поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною.

У всіх випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

За інформацією патрульної поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter