Новини
Шепетівська міська

У Шепетівці за місяць зареєстрували шість петицій

Система електронних звернень запрацювала у місті 1 лютого. За цей час шепетівчани вже встигли подати шість електронних звернень. При цьому у чотирьох з них – один автор.

Найбільше містяни потребують розв’язання таких питань: благоустрій, розбудова міста, екологія, транспорт та стан доріг.

Отож шепетівчани просять про таке:

  • Зробити Шепетівку чистішою від зовнішньої реклами“ (автор Руслан Шевчук). Суть петиції – в регуляції чисельності сітілайтів та білбордів у центрі міста.
  • Встановлення пам’ятника Степану Бандері втор Володимир Поліщук). Розмістити його пропонують на місці скинутого пам’ятника Леніну, на площі навпроти міського будинку культури.
  • Розробити маршрут об’їзду міста у разі раптового закриття мосту (автор Вадим Тихонюк)
  • Встановити освітлення музею пропаганди (автор Вадим Тихонюк). Суть петиції – разом з керівництвом музею та громадою розробити проєкт та встановити освітлення верхньої частини музею білим світлом у темний час доби.
  • Збір вторинної сировини: скло (автор Вадим Тихонюк). У зверненні йдеться про розробку механізму підключення багатоквартирних будинків до програми зі збору скляних відходів.
  • Зберегти асфальтове покриття на провулку Подільському та зробити її безпечнішою (автор Вадим Тихонюк). Суть петиції – у тому, аби влаштувати дренаж дощової води, провести ямковий ремонт та продовжити наявний хідник до кінця вулиці.

Для того, аби петиція потрапила на розгляд до відповідного органу, її має підписати 100 людей.

Читайте також: Мешканців Славути закликають підписати петицію про відновлення пільг з оплати електроенергії

За інформацією Хмельниччина. Північ

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter