Новини
ДТП

У ДТП із загиблими у Польщі постраждала мешканка Кам’янця

Кам’янчанка Анастасія Кочеткова – одна 14 пасажирів, стан яких лікарі розцінюють як важкий. Наразі дівчина перебуває без свідомості в лікарні Перемишля. Матір постраждалої сьогодні вирушає до Польщі.

Дорожньо-транспортна пригода за участі українського автобуса сполученням “Познань – Херсон” сталася вчора, 6 березня, близько першої години ночі на території Підкарпатського воєводства. За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус з’їхав у кювет та перекинувся.

Рятувальну операцію почали за 9 хвилин після моменту ДТП. На місці події працювали 19 команд рятувальників, медичний рятувальний вертоліт та військовий рятувальний вертоліт з Кракова.

За висновками медиків обоє водії були тверезі. Попередні результати аналізів щодо наявності наркотичних та інших заборонених речовин дали негативні результати.

На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебувало 57 пасажирів та двоє водіїв. Внаслідок ДТП 5 пасажирів – три жінки та двоє чоловіків – загинули. Особи трьох з них вдалося встановити завдяки документам.

Всього у кількох лікарнях Польщі перебуває 29 потерпілих, 14 із них у важкому стані. Загалом поранення отримали 39 із 57 осіб (включно з двома водіями). Всі вони – громадяни України.

Наразі відомо, що одна з важко травмованих пасажирів – мешканка Кам’янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Про це повідомили у соцмережах.

Кам’янчанка Анастасія Кочеткова в числі постраждалих в ДТП в Польщі 06/03. Без свідомості, знаходиться в шпиталі Перемишля. Її мати, Ірина, сьогодні виїжджає з Кам’янця-Подільського на Польщу, до дочки. ПриватБанк 5168-7573-4476-1715 (мати, Ірина Стадниченко),повідомила у Фейсбук мешканка Кам’янця Алла Чепелюк.

Інформації щодо інших мешканців Хмельниччини, які могли перебувати в автобусі, наразі немає. За даними сайту INFOBUS, автобуси, які курсують за маршрутом “Познань – Херсон”, на території Хмельницької області зупиняють в обласному центрі. Деякі додатково роблять зупинки у Волочиську та Летичеві.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter