Новини
Екологія

Хмельничани зібрали біля озера 20 мішків сміття (ФОТО)

Приємний сюрприз чекав 7 активних та небайдужих хмельничан, які не пошкодували свого вихідного дня, аби зробити місто чистішим. Натхненні їхнім попереднім дописом та результатами минулотижневого прибирання, інші небайдужі містяни вже встигли прибрати частину території.

Нагадаємо, у перший день весни група хмельничан рушила до озера у мікрорайоні Дубове, аби влаштувати там весняне прибирання. Проте дорогу їм перепинили купи сміття, розкидані несвідомими хмельничанами обабіч дороги. Тож прибирання біля озера довелося відкласти.

І от учора, недільного ранку, п’ятеро дорослих та двоє дітей, подолавши певні вагання, таки зібралися біля озера на Годину чистоти.

Нас очікував сюрприз: берег озера праворуч від дороги, який ми збирались прибирати, був чистісінький,розповідають учасники акції.

Там же активісти познайомилися з паном Миколою, який розповів, що вони своїм минулим постом у фейсбуці надихнули його з колегами прибрати біля озера!

Це дуже порадувало. Не дарма таки ми розповідаємо про свою діяльність і викладаємо фото з “врожаями”. Таким чином наше прибирання відбулося ліворуч від дороги. Пан Микола запропонував нам свою допомогу і вивіз всю ту купу мішків на смітник. За що йому дуже дякуємо! – поділилися хмельничанка Олена.

Всього під час прибирання хмельничани зібрали 20 великих мішків “всякого добра”.

Уявляєте, це все прикрашало берег і з часом могло б потрапити у воду. Приєднуйтесь до акцій. Давайте разом робити наше місто комфортним для життя! – закликають учасники акції.

Своє прибирання вони присвятили тому, щоб всі люди могли відпочивати в гарних, чистих і безпечних місцях. А також показали, хто робить Хмельницький чистішим та комфортнішим.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter