Новини
Суспільство

У Шепетівці підліток три дні жив на горищі

Про відсутність дитини повідомила бабуся на третій день зникнення підлітка. Матір по допомогу до правоохоронців не зверталася. Тож з нею правоохоронці провели профілактичну роботу та пообіцяли притягнути до адміністративної відповідальності.

Із заявою про зникнення онука до правоохоронців Шепетівки звернулася місцева мешканка. За її словами, 15-річний хлопець три дні тому пішов з дому, не попередивши про свої наміри. І відтоді його ніхто з рідних не бачив. Мобільного телефону при собі підліток не мав, тож зв’язатися з ним можливості не було.

Пошуки місцеві правоохоронці проводили у громадських місцях, на вокзалах, серед друзів та знайомих. Під час пошукової роботи з’ясувалося, що хлопчина вже не вперше йде з дому, проте матір не дуже цим переймається. І ніхто, крім бабусі, дитиною не опікується.

Зрештою юного шепетівчанина знайшли неподалік дому. За його словами, протягом трьох днів відсутності від періодично був у друзів та гуляв містом. Ночувати повертався до власного помешкання, на горище, не показуючись рідним на очі.

З матір’ю підлітка правоохоронці провели бесіду та попередили про притягнення до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter