Новини
Інфраструктура

Через негоду у Хмельницькому – транспортний колапс (ВІДЕО)

Комунальники у Хмельницькому знову виявилися не готовими до зими, яка раптово, у березні, принесла у місто трохи снігу. Хмельничани попереджають один одного у соцмережах, аби були обережні на дорогах та без особливої потреби не виїжджали у місто.

Мешканців Хмельниччини про погіршення погодних умов попереджали ще вчора, проте, схоже, до таких катаклізмів не готовий був ніхто. Сніг, який почався в середині дня, до вечора зробив дороги та тротуари обласного центру непрохідними та непроїзними. Соцмережі тріщать від фото та відео халеп на дорогах, а містяни попереджають один одного:

По можливості, не виходьте, будь ласка, та не виїжджайте на вулиці – небезпечно і слизько.

Громадський та приватний транспорт стоїть у заторах, легковики та вантажівки не можуть їхати, небайдужі хмельничани штовхають автомобілі, у місті одну за одною фіксують ДТП – місто б’ється в конвульсіях від наслідків негоди. І – шукає комунальників.

Хмельницький вкотре зразково готовий до ожеледиці. Можливо, варто їх навчити дивитись прогноз погоди? – цікавляться хмельничани.

АУ, комунальні служби Ви де? – риторичне питання мешканців обласного центру.

5-та автостанція, в сторону Ружичної. Вантажівки не можуть виїхати.

Люди, які намагаються дістатися додому, перекривали рух маршруткам, які через карантинні обмеження не брали стоячих пасажирів.

Проїхав з Раково до Поділля, жодного комунальника

Дехто з містян, спостерігаючи довжелезні затори на дорогах, не розуміє, що відбувається у місті.

Із слизького полону хмельничани врятували “швидку”.

Одну снігоприбиральну автівку хмельничанам таки вдалося побачити. Проте сніг автомобіль не прибирає, а стоїть на місці ДТП, в яку потрапив разом із тролейбусом.

Перехожим, які рухаються тротуарами, – не легше, ніж водіям. Підмерзлий асфальт, присипаний снігом – небезпечний. А про плитку, якою щедро встелений центр міста, і говорити нічого. Люди падають, не встигнувши зрозуміти, де на них чатує небезпека.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter