Новини
Інфраструктура

У Волочиську в снігопад “латають” дороги

Мешканці міста на Хмельниччині обурюються витрачанням коштів, сплачених з їхніх податків, та вважають непрофесійним виконання робіт з ремонту доріг під час снігопаду.

Фото ремонту дороги, під час якого щебінь висипають на підмерзлу землю, оприлюднили у соцмережах. За словами автора, так “виглядає тринькання людських грошей, які сплатити податки з таких мізерних своїх доходів”.

Пост про те, як не треба робити! В мене, здається, немає слів, я просто в шоці! Уявіть, сипле сніг, приїжджає машина, привозять щебінь, засипають яму на льодове покриття! От питання до людини зі сторони: чи буде така робота довговічна і якісна? Явно ні, а питання: господар буде так бездарно тратити гроші платників податків, а чи свої кровно зароблені. Хто ремонтує по мерзлому ґрунту і в снігопад???не стримав емоцій мешканець Волочиська Андрій.

На думку подолянина, причина такої роботи, у не зовсім сприятливий для неї час, – у відсутності розумного планування публічних інвестицій!

Координація потрібна ще на етапі планування, а далі – жодної самодіяльності поза планом. Сьогоднішня акція з ремонтом дороги по вулиці Чесака м. Волочиська – це лише тринькання людських грошей, які сплатити податки з таких невеликих фактично мізерних своїх доходів, – вважає пан Андрій.

За словами місцевих мешканців, які встигли прокоментувати допис, таку ж картину у Волочиську вони встигли побачити на вулиці Незалежності.

Не дуже задоволені ремонтом доріг і в Шепетівці. Фото “свіжого” ремонту, щоправда, не під час снігопаду, але, як пишуть місцеві, “з року в рік по-старому”, виклали у місцевій спільноті.

Щоправда, дехто з містян стає на захист комунальників:

Сьогодні там проїжджав, роблять якісний ямковий ремонт. Навіть паяльною лампою ямки висушують. 

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter