Новини
Красилівська міська

У Красилові хочуть створити бренд громади

Протягом місяця у територіальній громаді триватиме конкурс, під час якого збиратимуть ідеї для логотипу, що якнайкраще характеризуватиме громаду та створюватиме їй позитивний імідж в Україні та за кордоном.

Мета конкурсу, який триватиме від 9 березня до 9 квітня 20212 року, – залучення креативних жителів до суспільного життя громади та розробки бренду Красилівської ТГ, який буде спрямовано на створення позитивного іміджу громади в Україні та за кордоном, промоцію культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу громади та використовуватиметься в рекламних, промоційних та інших заходах.

Долучитися до конкурсу можуть всі охочі. При цьому, як зазначають у пресслужбі Красилівської міської ради, кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Відповідно до умов конкурсу, надіслані роботи мають містити графічне зображення бренду, специфікації кольорів, авторські пояснення щодо виконання логотипу.

Факт участі в конкурсі передбачає дозвіл на вільне використання його в рекламно-інформаційних та промоцій них цілях, – наголошують у міськраді.

Серед вимог до робіт, які братимуть участь у конкурсі, такі:

  • Бренд повинен бути сучасним графічним елементом, оригінальним за ідеєю та змістом художнього рішення.
  • Бренд повинен бути унікальним, лаконічним та передавати ключову характеристику Красилівської тергромади, ідентифікувати її в інформаційному просторі.
  • Графічне зображення повинне являти собою логотип, що асоціюється з історією, культурою чи традиціями Красилівської ТГ, спрямований на підвищення духу патріотизму, любові жителів до Красилівської ТГ, формування духовності, виховання молодого покоління в дусі поваги до історії, народних традицій, звичаїв тощо.
  • Логотип повинен відповідати нормам моралі та етики.
  • Текст на логотипі, за умови його наявності, має складатися не більше, ніж із двох слів.
  • Перевага надаватиметься логотипу із креативними ідеями.
  • Логотип повинен бути однаково естетично привабливим як в кольоровому (художньому), так і чорно-білому (графічному) виконанні.
  • Проєкт логотипу повинен супроводжуватись описом.
  • Логотип повинен бути придатний для використання та нанесення на різноманітних предметах, матеріалах, наприклад, друкованих виданнях, сувенірній продукції, кераміці, фото-, відеоматеріалах, вивісках, веб-ресурсах тощо як в кольоровому, так і в монохромному варіанті).
  • На конкурс логотипів не допускається подання зображення, права інтелектуальної власності, які (елементи яких) належать іншим особам.

Конкурсні роботи можна надсилати або подавати на розгляд в електронному та друкованому вигляді до відділу економічного та агропромислового розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Красилівської міської ради (площа Незалежності, 2, каб. 221, 222).

Нагородження переможця відбудеться після оголошення результатів Конкурсу. Робота переможця Конкурсу стає власністю Красилівської територіальної громади. Право щодо використання логотипу автора-переможця Конкурсу передається Красилівській територіальній громаді та організаторам, – зазначають у міськраді.

За інформацією Красилівської міської ради.

Читайте також: Місто на Хмельниччині отримало офіційний бренд: навіщо він потрібен?

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter