Новини
Суспільство

У Хмельницькому правоохоронці зупинили одного порушника правил і “не побачили” іншого

Водія “Жигулів”, який не надав перевагу у русі пішоходам, в обласному центрі правоохоронці зупинили. А іншого автовласника, який порушив правила у центрі міста, схоже, “не помітили”.

Учора, 11 березня, у вечірній час, на Старокостянтинівському шосе патрульні помітили автомобіль ВАЗ, який на нерегульованому переході не надав перевагу в русі пішоходам.

Транспортний засіб патрульні зупинили. Спілкуючись з водієм, правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду чоловік відмовився в присутності двох свідків у встановленому законом порядку, повідомляють у Патрульній поліції Хмельницької області.

На водія ВАЗу поліцейські склади два адміністративні матеріали:

  • за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння) КУпАП;
  • за порушення правил проїзду пішохідних переходів) КУпАП.

Вчора ж вранці у центрі міста, на перетині вулиць Грушевського та Володимирської один з водіїв зафіксував на реєстратор автомобіль, який не лише перетнув перехрестя на червоне світло, а й проїхав небезпечно близько до пішоходів, які в цей час переходили дорогу на зелене. Правоохоронці, які в цей час рухалися вулицею Грушевського, порушника, схоже, не помітили, хоч і поступилися йому дорогою.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter