Новини
Інфраструктура

Мешканці Хмельницького скаржаться на підтоплені вулиці (ФОТО, ВІДЕО)

Після чергових опадів сніг, якого випало чимало на вулиці обласного центру, перетворився на калюжі. Не скрізь у місті вода встигає або має можливість стекти в каналізацію. Тож хмельничанам доводиться пересуватися вулицями з ризиком бути облитими брудною водою з ніг до голови. Тим часом на автошляхах області дорожники копають рівчаки, аби спустити воду з дорожного полотна.

Фото та відео брудної “річки”, що розлилася однією з вулиць Хмельницького, показали у соцмережах.

На відстані близько 700-та метрів зливові стоки течуть по дорожному полотну вулиці Волочиська. В результаті асфальтне покриття дороги руйнується. Фото з наслідками викладу згодом,написав хмельничанин Віктор Карван та показав, як воно виглядає на ділі.

Ще при будівництві цієї дороги вказували їм, що потрібно більше стоків, але відповідь у них була одна “робимо по проекту, який затвердила міськрада, – коментують хмельничани.

Та додають: ходити такими тротуарами не лише після того, як розтане сніг, а й просто після дощу – небезпечно.

“Вмиєтеся багнюкою за кожною машиною”, – пишуть хмельничани.

Така проблема притаманна не лише околицям Хмельницького. У центрі міста після активного танення снігу чимало хмельничан мають проблеми на пішохідних переходах, коли намагаються перетнути проїжджу частину, ризикуючи опинитися по кісточки в калюжі.

Схожі проблеми з водовідведення і на автошляхах області, де працівники підрядних організацій Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області за допомогою лопат та викопаних рівчаків відводять воду з проїжджої частини та очищують водоскиди на дорогах національного, регіонального та територіального значення.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter