Новини
Суспільство

У Хмельницькому відновлюють кав’ярню, яку розтрощив некерований автомобіль

Наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася у вихідні на вулиці Шевченка в обласному центрі, власники потроху ліквідовують. Тим часом друзі просять хмельничан допомогти постраждалим та підтримати їх, купивши у підприємців каву та смаколики.

Нагадаємо, ДТП за участі автомобіля Mazda під керуванням водія, який перебував під дією наркотичних речовин, сталася в ніч з суботи на неділю. Некерована автівка вилетіла на тротуар, врізалася у розташовані поблизу зупинки громадського транспорту кіоски та сильно пошкодила один з них.

Наразі приміщення, яке внаслідок ДТП постраждало найбільше, власники поступово ремонтують та відновлюють свій бізнес. Друзі підприємців просять хмельничан, які проходитимуть повз міську лікарню, допомогти постраждалим гривнею, купивши каву та щось смачне до кави.

В моїх знайомих сталась максимально неприємна ситуація. Чудо під наркотою влетіло в кафешку і магазин. Втекло. Знайшли. Склали протокол. В кафе – розвалений фасад, побита техніка, зіпсовано ремонт. Кафе потихеньку відновлюють, вже працюють to-go. Будете біля міської лікарні – зайдіть на каву та смаколики. Вони там смачні,звернувся з проханням до містян хмельничанин Вадим Барбарук.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter