Новини
Наркевицька селищна

На Хмельниччині запрацювала 38-ма поліцейська станція

В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Наркевицькій територіальній громаді, що у Хмельницькому районі, відчинила двері поліцейська станція.

Робочий офіс для майбутнього офіцера громади відкрили у зв’язку з реалізацією адміністративної реформи та для того, аби максимально наблизити поліцейського до населення.

Загалом, як повідомляють у правоохоронців, керівництво Наркевицької тергромади докладає чимало зусиль, аби забезпечити порядок і безпеку мешканців громади: на території селища встановлені камери відеонагляду, а допомагають забезпечувати порядок поліцейським члени місцевого громадського формування.

Питання безпеки громадян для нас стоїть на першому місці, адже якщо люди відчуватимуть себе у безпеці, вони з радістю тут житимуть і працюватимуть на користь громади, – наголосила під час відкриття поліцейської станції, яка наразі є 38-ю на Хмельниччині, очільниця Наркевицької тергромади Любов Гула.

На відкритті поліцейської станції були присутні, зокрема, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, заступник начальника управління превентивної діяльності Вадим Бирко, керівник місцевого відділу поліції Василь Банк, Микола Лемішко – поліцейський, який обслуговує громаду, а також керівництво тергромади і місцеві жителі.

Також у відкритті станції взяли участь місцеві школярі, які у майбутньому мріють стати поліцейськими і пообіцяли всіляко допомагати місцевому шерифові.

За матеріалами поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter