Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП загинуло троє осіб (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 18 березня, на міжнародній трасі М-12 неподалік Волочиська.

За попередньою інформацією, на трасі не розминулися вантажний автомобіль та легковик, водій якого не впорався з керуванням. Як повідомляє ХМ-ІНСАЙД, внаслідок ДТП загинуло щонайменш троє осіб.

На місці ДТП працюють всі екстрені служби. На відео, відзнятому очевидцями, видно лише палаючу вантажівку. Проте, за словами правоохоронців, присутніх на місці події, є ще один автомобіль, учасник ДТП, а під “КАМАЗом” є люди, які, швидше за все загинули.

Вантажівка, ймовірно, військова.

Причини дорожньо-транспортної пригоди та остаточна кількість постраждалих наразі невідомі.

Як зазначають користувачі соцмереж, ДТП сталася поблизу селища Війтівці.

ОНОВЛЕНО: як повідомляють у поліції Хмельницької області, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17:00 на автодорозі “Стрий – Кіровоград – Знам’янка” між селами Поляни та Копачівка Волочиського району. На трасі зіткнулися військовий “КамАЗ” під керуванням 39-річного жителя Львова та легковий автомобіль “Audi”. За попередніми даними, водій та пасажир вантажівки травм не отримали і до лікарні не доставлялися. Проводиться огляд місця події та встановлюється кількість та особи загиблих з автомобіля «Audi». На місці події працює ДБР.

ОНОВЛЕНО: В поліції уточнили: після огляду місця події правоохоронці з’ясували, що загинули дві особи з автомобіля «Audi».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter