Новини
Події

На Хмельниччині призначили нових керівників окружних прокуратур

Внаслідок реорганізації адміністративно-територіального устрою на території Хмельницької області замість п’яти місцевих прокуратур з’явилося шість окружних. Керівників 5 з них уже представили колективам.

Наразі на території області розпочали роботу окружна прокуратура міста Хмельницького, а також Волочиська, Кам’янець-Подільська, Летичівська, Хмельницька та Шепетівська окружні прокуратури. Призначення та представлення нових очільників структур відбувалися протягом останніх днів.

Юрисдикції нових прокуратур поширюватимуться:

У штатних розписах окружних прокуратур передбачено 9 відділів:

  • Волочиська окружна прокуратура – Теофіпольський відділ,
  • Кам’янець-Подільська окружна прокуратура – Новоушицький та Чемеровецький відділи,
  • Летичівська окружна прокуратура – Віньковецький та Старосинявський відділи,
  • Хмельницька окружна прокуратура – Ярмолинецький відділ,
  • Шепетівська окружна прокуратура – Білогірський, Нетішинський та Полонський відділи.

Окружною прокуратурою міста Хмельницького керуватиме Іван Комар. До призначення на цю посаду він очолював Шепетівську місцеву прокуратуру. Ще раніше – обіймав посади помічника, старшого слідчого та заступника Славутського міжрайонного прокурора, прокурора Полонського району.

Шепетівською окружною прокуратурою керуватиме Роман Олійник. В органах прокуратури – з 2000 року. Працював на посадах помічника прокурора Волочиського району, старшого слідчого та заступника прокурора м. Кам’янця-Подільського, прокурора Городоцького та Ярмолинецького районів, начальника відділу прокуратури Хмельницької області та першого заступника керівника Городоцької місцевої прокуратури.

Волочиською окружною прокуратурою керуватиме Сергій Стецюк. Новий очільник прокуратури раніше працював помічником та заступником прокурора Городоцького району, прокурором Красилівського району, Шепетівським міжрайонним прокурором, керівником Городоцької місцевої прокуратури.

Летичівською окружною прокуратурою керуватиме Сергій Сухоребрий. В органах прокуратури – з 1997 року. Працював помічником прокурора Барського району Вінницької області, прокурором Літинського, Вінницького та Калинівського районів, що на Вінниччині, а також заступником прокурора Вінницької області.

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою керуватиме Олександр Гончар. В органах прокуратури – з 2001 року. Обіймав посади помічника прокурора та старшого слідчого прокуратури міста Кам’янця-Подільського, заступника прокурора Полонського району, начальника слідчого відділу прокуратури області, заступника керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури.

Без керівника наразі залишається Хмельницька окружна прокуратура.

За матеріалами Хмельницької обласної прокуратури

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter