Новини
ДТП

На Шепетівщині внаслідок ДТП автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся

Нетверезий водій у селі на Шепетівщині не впорався з автомобілем, внаслідок чого з’їхав у кювет та перекинувся. Пасажира з травмами госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 березня, близько третьої години ночі у селі Хролин. 32-річний житель села Жолудки, керуючи автомобілем марки ЗАЗ -1102 у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості для руху та не впорався з керуванням. В результаті автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся.

Внаслідок ДТП 20-річний пасажир автівки отримав травми та був госпіталізований до лікарні. Водія поліцейські доставили у приймальне відділення лікарні для освідування. Під час огляду пристрій для вимірювання стану сп’яніння зафіксував 1.3 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

Слідчі Шепетівського району розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286- 1 Кримінального Кодексу України – Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння або під впливом наркотичних чи психотропних речовин.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter