Новини
Суспільство

Патрульні з TruCAM з’являться ще на одній вулиці Хмельницького

Водіям, які їхатимуть однією з найдовших вулиць обласного центру варто уважно стежити за знаками, що попереджають про здійснення фото- та відеофіксації порушень, а також чекати на зупинку патрульними у випадку перевищення дозволеної швидкості руху.

У Хмельницькому на вулиці Кам’янецькій з’явиться ще один поліцейський патруль з приладом TruCAM. Всього ж в Україні від сьогодні, 22 березня, додасться 60 ділянок, де правоохоронці контролюватимуть швидкість руху. Таким чином, загальну кількість відрізків автошляхів, де працюють патрульні з TruCAM, збільшили до 309, а кількість використовуваних приладів – до 117.

Мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації, адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки у поєднанні методів вимірювання. Нові ділянки були визначені на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху, повідомили у патрульній поліції України.

Місця, де за швидкістю руху стежитимуть патрульні з радаром, можна визначити за попереджувальними дорожними знаками. Також у місці здійснення фіксації порушень буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

У Хмельницькому та області швидкість руху за допомогою приладу TruCAM наразі відстежують на таких дорогах:

  • вулиця Західно-Окружна;
  • траса М12-03 ;
  • траса М12 «Стрий – Знам’янка»;
  • траса Н03 «Житомир – Чернівці».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter