Новини
Увага!

У Хмельницькому розшукують зниклого чоловіка

За словами дружини зниклого, її чоловік важко переживає втрату батька, тож жінка хвилюється за його душевний стан. Хмельничани у коментарях повідомили, що схожого на зниклого чоловіка, вони бачили у декількох районах міста, проте на той момент не знали, що його розшукують.

Про мешканця Хмельницького, який ще у неділю, 21 березня, увечері пішов з дому та досі не повернувся, написала у соцмережах його дружина.

Потребую допомоги!!!! Пропав чоловік Токмачов Сергій (одразу кажу, що не сварились). Вчора, близько шостої вечора, вийшов з дому по проспекту Миру в районі Темпу в аптеку та по хліб і не повернувся. В поліцію звернулись, та маю надію, що хтось щось бачив. Невисокого зросту, був одягнений в сіру з червоним орнаментом шапку, чорну куртку, джинси сині широкі. За плечима чорний рюкзак. При собі повинен мати документи. Вдома його чекають діти та мама похилого віку. Зараз він набагато худіший. Мій тел. 096 745 78 35. Всім дякую за небайдужість! – написала хмельничанка.

Також жінка додала, що телефон у її чоловіка вимкнений, а обліковий запис – під паролем, тож відстежити його неможливо. Також попросила тих, хто зустріне зниклого, спробувати затримати його розмовами та зателефонувати їй. Хмельничани ж розповіли, що схожого чоловіка вони протягом понеділка бачили неподалік “Епіцентру” та в районі “Темпу“.

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter