Новини
Красилівська міська

У Красилові утеплили дах школи мистецтв

У 2020 році рішенням сесії Красилівської міської ради на баланс Школи мистецтв було передано приміщення адмінбудівлі (РАПО), тож сьогодні учні класу хореографії, музичного та образотворчого відділень навчаються саме в цьому приміщенні.

Аби забезпечити енергоефективність в закладі культури, Красилівська міська рада виділила додаткові кошти на утеплення горища додаткового приміщення Школи мистецтв. Близько 100 тисяч гривень спрямували на закупівлю матеріалів (мінеральної вати, гідробар’єру, паробар’єру тощо), необхідних для проведення відповідних робіт.

Минулого року у будівлі вже частково відремонтували дах, замінили вікна на металопластикові, в класах провели поточний ремонт.

Завдяки теплоізоляції перекриття горища у закладі буде тепліше, а навчання для учнів та викладачів стане комфортнішим. Також утеплення дозволить додатково економити та раціонально споживати енергоносії.

Після створення об’єднаної громади кількість учнів у Школі мистецтв збільшилася на 50%.

Навчання музиці, співам, мистецтву є надзвичайно важливими у формуванні особистості дитини. І ми докладаємо максимальних зусиль для створення комфортних умов у навчальних кабінетах, – зазначила міська голова Ніла Островська.

За інформацією Красилівської міської ради.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter