Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині ремонтують ділянку траси Н-03

Частину автошляху протяжністю понад 3 кілометри реконструюють на автодорозі Н-03 “Житомир – Чернівці” в межах Хмельницької області. Наразі вже на двох ділянках цього шляху тривають ремонтні роботи.

Роботи з влаштування фундаменту під тіло труби (основа) під штучною спорудою проводять на відрізку траси на км 123+300 – км 126+540.

На цьому відрізку автошляху роботи виконує підрядна організація ТОВ «СТЛ+М».

Автодорога Н-03 “Житомир – Чернівці” у межах Хмельницької області має протяжність 198,3 км. Ділянка шляху протяжністю 3,24 км веде від села Сахнівці до смт Самчики Старокостянтинівського району, в якому розташований відомий на Хмельниччині палацово-парковий ансамбль «Самчики»,зазначають у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

На ділянці траси Н-03 протяжністю 2,2 кілометра також триває капітальний ремонт – влаштовується вирівнюючий шар асфальтобетону. Ця частина автошляху проходить за селом Вишнопіль і простягається майже до кордону Хмельницької та Житомирської областей.

Тут тривають роботи з фрезерування 1,3 км (на ширину 4 метри) старого покриття дороги, влаштування поширення та підготовчі роботи до укладання основи з щебенево-піщаної суміші.
Планується, що дорога стане ширшою на 1-1,5 метра, буде вирівняно профіль дороги та зроблене нове дорожнє покриття товщиною близько 30 см. Також передбачено влаштування однобічного металевого бар’єрного огородження, встановлення нових дорожніх знаків, нанесення розмітки. Ремонтні роботи проводить група Компаній “Автострада”.

На окремих ділянках, загальною протяжністю 95 км, які планують відремонтувати цьогоріч, планується здійснити поширення дорожнього полотна та влаштувати 2 шари асфальтобетону, зазначають у САД Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter