Новини
Суспільство

Військовий з Кам’янця загинув у зоні ООС

В результаті порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню та здійснення прицільних обстрілів позицій українських захисників неподалік населеного пункту Шуми четверо військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, двоє отримали поранення.

Про загибель 43-річного військовослужбовця із Кам’янця-Подільського Сергія Коваля стало відомо сьогодні увечері. Повідомив про втрату на своїй сторінці у Фейсбук голова Кам’янець-Подільської районної ради, колишній міський голова Кам’янця Михайло Сімашкевич. Згодом він також додав повідомлення, що двоє поранених сьогодні військових – теж кам’янчани.

Трагічне завершення тижня. Щойно надійшла звістка про загибель ще одного кам‘янчанина підполковника Сергія Коваля, який героїчно загинув на сході нашої країни в зоні ООС. Йому було 43. Співчуття рідним та близьким. Двоє поранених – також кам‘янчани. Друзі, молімося за їхнє зцілення та швидке одужання, йдеться у повідомленнях Михайла Сімашкевича.

Сергій Коваль народився у селі Рихта у 1977 році. Брав участь у миротворчих операціях. Був командиром загону пошуку та знешкодження саморобних вибухових пристроїв Центру розмінування Сил підтримки ЗСУ. Про це посиланням на міського голову Кам’янця-Подільського Михайла Посітка повідомляє сайт Є.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter