Новини
ДТП

На околиці Хмельницького пасажирський автобус зіткнувся з іномаркою

За словами очевидців, у дорожньо-транспортній пригоді постраждав водій легковика, який самостійно не зміг вибратися із салону. На місці події працювали рятувальники та три машини “швидкої допомоги”.

Про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася близько 10 вечора у мікрорайоні Ружична обласного центру повідомили у соцмережах хмельничани. За словами очевидців, на трасі зіткнулися рейсовий автобус та іномарка.

Щойно на Ружичній відбулося ДТП. Рейсовий «пазік» зіткнувся «в лоб» з чорною іномаркою (BMW 3 series), котра виїжджала з повороту. За попередньою інформацією, одразу після удару, з легковика виліз пасажир, проте водій через сильні пошкодження був заблокований. Зараз працюють рятувальники. На місці події одразу три швидких госпіталізують поранених,повідомив у Фейсбук хмельничанин Олег Черній.

ОНОВЛЕНО: За інформацією прес-служби управління патрульної поліції Хмельницької області, у дорожньо-транспортній пригоді загнув водій легковика. Як зазначають правоохоронці, іномарка – не BMW, як повідомляли попередньо очевидці, а Chevrolet. Пасажирка автомобіля отримала травми та була госпіталізована.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter