Новини
Офіційно

На Хмельниччині 15 мільйонерів задекларували свої доходи

З початку 2021 року жителі Хмельниччини подали до податкової служби області 3358 декларацій про майновий стан і доходи та задекларували 454,6 млн гривень доходів, отриманих у 2020 році.

У податкових деклараціях мешканці області самостійно визначили до сплати 9,3 млн гривень податкових зобов’язань. Зокрема, до бюджету надійде 5,7 млн гривень – податку на доходи фізичних осіб та 1,7 млн гривень – військового збору.

З поданих декларацій – 15 подано громадянами, в яких сума задекларованого доходу перевищила 1 млн гривень, на загальну суму 147,4 млн гривень.

З початку року 1196 хмельничан скористалися правом на одержання податкової знижки за витрати, передбачені чинним податковим законодавством, із загальною сумою до повернення з бюджету – 3,5 млн гривень.

У кожній територіальній громаді області проводяться спільні наради із залученням працівників ГУ ДПС в області, на які запрошуються громадяни – «одноосібники». Зокрема, проведено 20 таких спільних нарад та робочих зустрічей. У ході проведення таких нарад було наголошено про обов’язок подання декларацій про майновий стан і доходи у разі отримання доходів від реалізації сільськогосподарської продукції.

Як результат, громадянами – одноосібниками подано 797 декларацій про майновий стан і доходи. Задекларовано 6,4 млн. грн доходу та понад 1 млн. грн податкових зобов’язань з ПДФО та військового збору.

За матеріалами ГУ ДПС у Хмельницькій області  

Автор: Адміністратор сайту

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter