Новини
Суспільство

У Хмельницькому до відповідальності притягнули жінку, яка нетверезою гуляла з дитиною

Небайдужі хмельничани повідомили правоохоронців про нетверезу громадянку, яка гуляла на вулиці з дитиною, ледве тримаючись при цьому на ногах. Під час спілкування з правоохоронцями жінка поводилася агресивно та нецензурно лаялася.

Повідомлення на лінію “102” надійшло від хмельничан учора, близько 17.00. Як розповіли заявники, на вулиці Героїв АТО вони побачили жінку в стані алкогольного сп’яніння. При цьому на руках у неї була маленька дитина.

Прибувши на місце виклику, патрульні виявили 44-річну хмельничанку, яка ледве трималась на ногах, поводилася агресивно та нецензурно лаялася у бік перехожих та працівників поліції. На рухах жінки був 6-місячний малюк. Як з’ясувалося згодом, це був її онук.

На місце події інспектори викликали лікарів, які госпіталізували немовля для подальшого обстеження. Також патрульні встановили батьків дитини та повідомили про подію працівників ювенальної превенції.

На хмельничанку патрульні склали адміністративні матеріали за дрібне хуліганство та появу у громадському місці напідпитку.

За інформацією Патрульної поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter