Новини
Інфраструктура

На трасі від Хмельницького до Волочиська почався ремонт

На ділянці автошляху територіального значення, що веде від Хмельницького до центру Волочиської міської громади та проходить через 5 населених пунктів, днями почався ремонт. Також завершуються підготовчі роботи на частині траси національного значення Н-03 “Житомир – Чернівці”.

Роботи з холодного ресайклінгу почали виконувати днями на ділянці км 2+000 – км 10+391 (в межах села Грузевиця) автодороги Т-23-11 “Хмельницький – Волочиськ”.

Цей територіальний шлях починається за межею обласного центру, проходить через населені пункти Грузевиця, Чорний Острів, Наркевичі, Купіль, Користова та закінчується у Волочиську.

Учасників дорожнього руху у Службі автомобільних доріг Хмельницької області закликають дотримуватись правил дорожнього руху, особливо на ділянках, де працює дорожня техніка.

Завершуються підготовчі роботи на дорозі національного значення Н-03 “Житомир – Чернівці” поблизу села Пашутинці. До закінчення стадії підготовчих робіт наближаються дорожники на ділянці траси км 163 + 212 – км 166 + 247.

Підрядник (ПрАТ «ШБУ-56» (АТ “URD”) вже виконав роботи із влаштування корита, вирубки дерев та порослі. Далі заплановано розширити дорожнє полотно та влаштувати шар основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар з ЩМА, повідомляють у Службі автодоріг Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter