Новини
Спорт

Хмельницька спортсменка стала кращою легкоатлеткою місяця

Протягом березня легкоатлети України змагалися на чемпіонаті Європи в приміщенні, зимовому чемпіонаті України зі спортивної ходьби, відкритому зимовому чемпіонаті Туреччини зі спортивної ходьби, брали участь у першому етапі Кубка України з метань, командному чемпіонаті України з кросу тощо. Загалом перший місяць весни видався багатим на легкоатлетичні події, за підсумками яких обирали кращого спортсмена та спортсменку.

Голосували за кращих спортсменів представники ЗМІ, експерти і вболівальники. За підсумками голосування кращими визнали хмельничанку Марину Бех-Романчук та Владислава Мазура з Житомира.

Марина Бех-Романчук стала чемпіонкою Європи в приміщенні зі стрибків у довжину на той момент з першим, а на сьогодні з другим результатом сезону у світі (6.92 м).

За словами спортсменки, зимовий сезон став для неї одним з найважчих за останні роки.

Було мало змагань, постійно щось турбувало. На чемпіонат Європи їхала, розуміючи, що фізично готова і можу показати високий результат, але залишалося питання, чи впораюся технічно. Тож рада, що все склалося якнайкраще, – прокоментувала Марина Бех-Романчук.

За інформацією пресслужби Федерації легкої атлетики України

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter