Новини
Старокостянтинівська міська

Лікарня у Старокостянтинові отримала кисневі концентратори

Життєво-необхідне для хворих на COVID-19 обладнання вартістю понад 200 тисяч отримала Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня від соціально-відповідального бізнесу. Це вже вдруге протягом останніх днів медичний заклад отримує допомогу, яка дозволить хворим продовжувати лікування та долати недугу.

Про акцію, започатковану компанією “Нова Пошта” задля допомоги медичним закладам у боротьбі з небезпечною хворобою директорка лікарні Людмила Гнатюк почула тиждень тому. Суть ініціативи полягає у тому, що будь-яка лікарня в будь-якому населеному пункті країни може надіслати лист у компанію із проханням про допомогу та отримати її.

“Коли все більше людей потребують негайної допомоги – ми не можемо стояти осторонь і продовжуємо наш #НП_маніфест. Ми щодня отримуємо листи з проханнями про допомогу лікарням із різних регіонів нашої країни. Ми робимо все, щоби допомога приїхала усюди, де на неї чекають: збираємо запити та закликаємо до цього інших, передаємо обладнання у фонди, закуповуємо та доставляємо необхідне,зазначається на сайті компанії “Нова Пошта” у Facebook.

Тож, дізнавшись про таку ініціативу, директорка КНП “Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня” звернулась до компанії з проханням про допомогу у забезпеченні медичного закладу кисневими концентраторами. Вчора, 8 квітня, отримали відповідь на прохання – 10 кисневих концентраторів. Вартість обладнання – 208 тисяч гривень.

Чесно кажучи, на таку допомогу не очікували. Сподівались на один-два. А сьогодні, отримавши 10, приємно здивовані. Висловлюємо щиру вдячність керівництву компанії за реальну дієву підтримку медичних закладів у час пандемії, – прокоментувала Людмила Гнатюк.

За інформацією пресслужби Старокостянтинівської міської ради

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter