Новини
Увага!

Податкова служба Хмельниччини встановила обмеження у роботі Центрів обслуговування платників

На період перебування Хмельницької області у «червоній» зоні епідемічної небезпеки платників податків просять утриматися від візитів до податкової у випадку, якщо послуги, які вони хочуть отримати, не є терміновими.

Як повідомили у головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, попередньо до 18 квітня змінено порядок опрацювання звернень платників податків щодо отримання адміністративних та інших послуг у центрах обслуговування платників (ЦОП), а саме:

  • організовано прийом платників в ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому (за телефоном) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності. Номери телефонів розміщені на субсайті ГУ ДПС у Хмельницькій області та на вхідних групах ЦОП;
  • прийом всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, встановлені біля входу до ЦОП, через режим листування в електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження – 2 МБ) та поштою.

Шановні платники, якщо у Вас відсутня крайня необхідність в отриманні послуги саме зараз, то є можливість отримати її по закінченню встановлених обмежень. У разі гострої потреби в отриманні послуги можна у телефонному режимі з’ясувати можливість отримання результатів розгляду (довідки, витяги, реєстраційні посвідчення тощо) в сканованому вигляді з подальшим отриманням оригіналів документів по закінченню «червоного» рівня епідемічної небезпеки, наголошують у ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter