Новини
Увага!

У Хмельницькому без води залишився один з мікрорайонів

Про проблеми з водопостачанням комунальники повідомили зранку, хоча вода у домівках містян зникла ще вночі. Скільки часу триватиме ліквідація несправності, у водоканалі не знають.

Як зазначають на сторінці у Фейсбук МКП “Хмельницькводоканалу“, через аварійну ситуацію, місце та час виникнення якої не вказане, без холодного водопостачання сьогодні, 10 квітня, залишився мікрорайон Гречани в обласному центрі.

Коли відновиться водопостачання, наразі не відомо. На традиційне вибачення комунальників щодо тимчасових незручностей, завданих поломкою, хмельничани у коментарях зазначили, що води немає не лише холодної, а й взагалі ніякої, і що це важко назвати “тимчасовими незручностями”. У водоканалі ж відповіли, що “сталася аварійна ситуація. Серйозна аварійна ситуація. Як порадите змінити “тимчасові незручності”? Це шаблонне звернення”.

Хмельничани відреагували:

Води немає ніякої ще з ночі. Припускаю, перекрили – і спокійненько доспали до ранку. А тепер ще незрозуміло скільки ремонтуватимете в день. Як вважаєте, до таких “незручностей” люди були готові?! Формулюйте як завгодно, але в сьогоднішніх реаліях нікого не цікавить що сталось, а лише чому це стається систематично і як довго це продовжуватиметься?

Серед ночі води не стало, в 9 ранку роздуплились… оперативність суперова..)І навіть оцінити терміни виконання робіт, щоб люди могли спланувати свої дії – немає кому… та і нащо?))

Читайте також: Хмельничанам пояснили, чому у місті постійно ремонтують водогони

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter