Новини
Інфраструктура

Заїзну кишеню за 2,3 мільйона планують збудувати у Хмельницькому

Кошти на облаштування місцевого розширення проїзної частини мають закласти у бюджет міста наступного року. Робочий проєкт щодо капітального ремонту цього відрізку вулиці Кам’янецької затвердили сьогодні, 12 квітня.

Заїзну кишеню, яка за попередніми підрахунками обійдеться у 2 мільйони 352 тисячі 519 гривень планують збудувати у 2022 році у центрі Хмельницького на зупинці “Торговельний центр” в напрямку вулиці Проскурівського підпілля.

Відповідний проєкт під назвою «Капітальний ремонт вул. Кам’янецької – місцеве розширення проїзної частини для улаштування зупинки маршрутних автобусів і тролейбусів «Торгівельний центр» (напрямок руху до вул. Проскурівського підпілля) в м. Хмельницькому» затвердили під час сьогоднішнього засідання міського виконавчого комітету Хмельницької міської ради.

відповідно до рішення виконкому, управління комунальної інфраструктури має надати фінансовому управлінню пропозиції щодо фінансування проведення капітальних робіт з ремонту, аби їх врахували при підготовці бюджету міста Хмельницького на 2022 рік.

Нагадаємо, вулиця Кам’янецька – одна з найзавантаженіших у Хмельницькому, і для того, аби зробити рух транспорту на ній бодай трохи простішим для водіїв, у найпіковіших її точках вже облаштували або запланували облаштувати кишені для заїзду громадського пасажирського транспорту. Так, одну таку, біля “Ощадбанку”, за 400 тисяч збудували у 2018-му, а потім коштом приватного бізнесу встановили там нову зупинку. Ще одну заїзну кишеню, на зупинці “Філармонія” в напрямку мікрорайону Південно-Західний, мають почати будувати влітку цього року. Обійдеться вона орієнтовно у понад 2,5 мільйона.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter