Новини
Інфраструктура

Будівництво доріг на Хмельниччині в розпалі: де і як працюють (ФОТО)

В рамках реалізації програми “Велике Будівництво” триває поточний середній ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці. Працівники Служби автомобільних доріг виконують роботи у Кам’янець-Подільському та Хмельницькому районах.

Так, перед в’їздом в м. Кам’янець-Подільський, проводяться опоряджувальні роботи перед влаштуванням фінішного шару дорожнього покриття. На відрізку працюють 38 дорожників та 30 одиниць техніки. Тут встановлять 360 метрів бар’єрного огородження та нові дорожні знаки.

На цьому ж автошляху, від села Слобідка-Рахнівська до села Шатава, завершується влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону. У роботі – ділянка протяжністю 8,5 км. В найближчих планах – влаштувати фінішний шар, встановити однобічне бар’єрне огородження та нанести дорожню розмітку. Також тут облаштують зупинки.

Цьогоріч планується відремонтувати 95 км автодороги Н-03. На ділянках від м. Хмельницького до кордону із Житомирською областю та від м. Кам’янця-Подільського до кордону з Чернівецькою областю заплановано об’єкти реконструкції, поточного середнього та капітального ремонту.

У Хмельницькому районі дорожники працюють поблизу села Грузевиця, на дорозі державного значення Т 23-11, що у напрямку Тернополя.

На правій смузі, на ділянці протяжністю 4,8 км, влаштовано шари основи методом холодного ресайклінгу. Влаштований вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону. Тривають роботи на лівій смузі з влаштування основи вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону.

У Службі автодоріг закликають учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР, особливо на ділянках, де працює дорожня техніка, та просять вибачення за тимчасові незручності в русі.

Автор: Наталя Кошай

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter