Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому завершили ремонт двох прибудинкових територій

Двори двох будинків у Південно-Західному мікрорайоні, стали першими, які цього року капітально відремонтували. Одна з прибудинкових територій не бачила ремонту кілька десятків років. Роботи на площі близько 2000 квадратних метрів, обійшлися бюджету міста у 2,7 мільйона гривень. Загалом цього року у Хмельницькому планують відремонтувати півтора десятка прибудинкових – капітально і понад – 70 поточно.

Двір будинку за адресою Тернопільська, 28 капітально відремонтували вперше за понад 30 років. Місцеві розповідають – до ремонту тут були суцільні ями, а через припарковані автомобілі ні люди не могли нормально пройти, ні спецтехніка під’їхати.

Про ремонт прибудинкової території мешканці будинку просили не раз. Тим паче, що всі сусідні двори вже оновлені, а тут не було ні тротуару, ні паркомісць для автівок.

Ремонтувати цю прибудинкову територію підрядник взявся ще минулого року. Але наймасштабніші роботи залишив на весну. І днями роботи у дворах будинків на Тернопільській, 26/2 та 28 завершили.

Тепер тут – нові тротуари, додаткові паркомісця, плитка навколо будинку, нові газони тощо. Як виглядають нові прибудинкові території – показав у соцмережах очільник Хмельницької громади Олександр Симчишин.

Як зазначив заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок, наразі у титульному списку – понад півтора десятка об’єктів.

Але це не всі об’єкти, які будуть закінчені. Там є об’єкти перехідні, які ми почали минулого року, є ті, які зробимо цього року, і є частина таких, які ми будемо закінчувати у 2022 році, – розповів Василь Новачок.   

Детальніше про ремонт прибудинкової території в одному з дворів дивіться у сюжеті МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter